Inschrijvingen zijn altijd mogelijk tijdens de schooluren.  Na de schooluren kan u ook bij ons terecht na een telefonische afspraak.  Tijdens de zomervakantie kan u uw kind inschrijven tot 5 juli en vanaf 16 augustus telkens  tussen 10u en 15u of op afspraak Wat verwachten wij van u indien u een kind wil inschrijven?  Dat u meebrengt: de SIS kaart en een ziekenfondsvignet van het kind                              het rapport van de vorige school  Dat u de nodige persoonsgebonden informatie verstrekt  Dat u het schoolreglement voor akkoord ondertekent. Het schoolreglement kan worden nagelezen op onze website onder  schoolinfo/informatie/schoolreglement. Op verzoek bezorgen wij u een gedrukte  versie.
Bent u nieuw in Houthalen en zoekt u een school? Of wilt u van school veranderen? Dan kan u  altijd telefonisch contact met ons opnemen of tijdens de schooluren een bezoekje brengen.                                     Ook jij bent WELKOM in onze school! 
Informatie over online aanmelden voor een kleuter- of basisschool in Houthalen-Helchteren                  Beste ouder,  Het lijkt nog vroeg… Toch is het tijd om uit te kijken voor een school voor uw kind geboren in 2017. Uw kind kan binnenkort ingeschreven worden in een school van uw keuze voor het schooljaar 2019-2020!  Online aanmelden… In de kleuter- en basisscholen van onze gemeente kunnen de meeste kinderen niet rechtstreeks inschrijven. Alle kinderen die voor het eerst naar school gaan moeten zich online aanmelden op de website www.naarschool.houthalen-helchteren.be  (op dit moment is deze website nog niet toegankelijk)