Inschrijvingen zijn altijd mogelijk tijdens de schooluren.  Na de schooluren kan u ook bij ons terecht na een telefonische afspraak.  Tijdens de zomervakantie kan u uw kind inschrijven tot 5 juli en vanaf 16 augustus telkens  tussen 10u en 15u of op afspraak Wat verwachten wij van u indien u een kind wil inschrijven?  Dat u meebrengt: de SIS kaart en een ziekenfondsvignet van het kind                              het rapport van de vorige school  Dat u de nodige persoonsgebonden informatie verstrekt  Dat u het schoolreglement voor akkoord ondertekent. Het schoolreglement kan worden nagelezen op onze website onder  schoolinfo/informatie/schoolreglement. Op verzoek bezorgen wij u een gedrukte  versie.
Bent u nieuw in Houthalen en zoekt u een school? Of wilt u van school veranderen? Dan kan u  altijd telefonisch contact met ons opnemen of tijdens de schooluren een bezoekje brengen.                                     Ook jij bent WELKOM in onze school! 
Informatie over online aanmelden voor een kleuter- of basisschool in Houthalen-Helchteren                 
Is je kind geboren in 2018 (of eerder) en nog niet ingeschreven in een school? Meld je kind dan aan op https://houthalen.aanmelden.in/ Dit kan je doen tot en met donderdag, 30 april 2020, 23u59. Heb je hulp nodig? Neem contact op met een school (let op: scholen zijn niet open tijdens de paasvakantie) Bel naar het LOP (Dirk Herfs, 0474/323.759) of de gemeente (Sofie Vanderlinden, 011/492234) Mail je vraag naar dirk.herfs@ond.vlaanderen.be of sofievanderlinden@houthalen-helchteren.be